Loading...

O nás a jak to funguje

Vítejte v projektu freeKnihy.

 Dáváme nový život všem knihám. Chceme to dělat úplně jinak než všechny podobné projekty. Můžete nám poslat jakékoliv knihy a máte jistotu že nic nevyhodíme. Knihy rozdělíme na Dětské, Beletrii, Naučné a na Příliš poničené. Ty poničené vložíme na náš eshop zdarma. Ty v dobré kondici, vložíme na eshop za jednotnou cenu 95 Kč, bez ohledu na hodnotu knihy. Cena poté bude klesat každých 30 dní o 20%, případně až na nulu. Tomuto způsobu se říká Holandská aukce. Knihy kde už klesá cena, najdete v této kategorii. Tento projekt nemá za cíl vydělat peníze, chceme jen pokrýt náklady, zaplatit spolupracovníkům za jejich úsilí a zabránit tomu, aby knihy končily v odpadu, tam kde si jich neváží nebo tam kde jsou nevyužité.

Za projektem stojí:

  • Marek Sedláček. Skladuje freeKnihy, komunikuje se zákazníky (freeknihy@gmail.com), přidává knihy na eshop, balí a odesílá objednávky.
  • Marketa Pospisilova, projekt KnihomoLOVE. Komunikuje se zákazníky, přebírá knihy do projektu, přidává knihy na eshop.
  • Radek Kilevník, projekt reHračky Propojuji lidi, propaguji projekt.

Knihy můžete jakkoliv poslat na adresu: Markéta Pospíšilová, Prakšice 352, Prakšice 68756. Telefon +420739649955. A na krabici prosím viditelně napište FREEKNIHY.

Na všechny freeKnihy máte záruku 100% spokojenosti. Pokud nebudete spokojeni, stačí nám napsat email, poslat nám fotku freeKnihy (kvůli naší zpětné vazbě) a bez ptaní Vám vrátíme penize.

Sledujete freeKnihy na Facebooku aby vám nic neuniklo. Děkujeme každému kdo se jakkoliv zapojí. Moc si toho vážíme.